clivy

dead screen? gone all white

Recommended Posts

Yesterday when I went to use my paranormal 250c the screen was totally white, unless you look at it on a very steep angle (across the screen)  when you can just make out that there is something there. The mod works perfectly in every other respect just no visible screen

I had the default theme running and tried reloading it via backups but no change.

I have also tried installing the  Clean Colors (75C/250C w/Replay! - Many colors available) v2.4 theme but it is still white.

Any ideas what I can try to get the screen back running?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If lowering the screen brightness doesn't make it visible, sounds like you might need a new one.

I'd suggest you open a ticket with the Help Desk. Link in my signature.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Wayneo said:

If lowering the screen brightness doesn't make it visible, sounds like you might need a new one.

I'd suggest you open a ticket with the Help Desk. Link in my signature.

Thanks Wayneo

 

Just tried taking it down to 2 brightness and its a bit better but still unreadable looks like it is help desk time

Share this post


Link to post
Share on other sites

My screen went white as well on my therion 75c.

I ordered one from evolv and was shiped all the way from the states to a Greek island in less than a month.

I replaced it and all went fine.

Thank you evolv for saving my mod .

IMG_3134.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now