skineedog

Won't turn on til usb plugged in

Recommended Posts

Anyone have an idea what would cause a 250C to not turn on until a usb is plugged in? The problem seems to be intermittent but usually occurs after the mod has been sitting for a while. Once plugged in, it powers on and functions fine. After it has sat idle for a while, several hours, it will require being plugged in again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
58 minutes ago, skineedog said:

Anyone have an idea what would cause a 250C to not turn on until a usb is plugged in? The problem seems to be intermittent but usually occurs after the mod has been sitting for a while. Once plugged in, it powers on and functions fine. After it has sat idle for a while, several hours, it will require being plugged in again.

https://forum.evolvapor.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=235932 (US)

https://forum.evolvapor.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=235933 (INT)

Some folks have reported good results with this firmware, I'm thinking more is going on other tan a fw problem but just my thoughts.

Paste the fw in your fw folder during the fw update process . Or Appdata/Roaming/Evolv/EScribe Suite/Firmware/DNA Color 250

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now