Jump to content

Recommended Posts

I grabbed my 250c this morning, put my tank on, took a pull and afterwords put it down on the table and it fired automatically. I had to take off the tank to get it to stop. Put tank back on and took another pull and it worked fine. Looked it over and pressed on the battery door and it automatically fired again and would not stop until I took off the tank. Just wondering if anyone else is having this problem. Any time I bump it, not really hard but bump it or press in on the bottom battery tray it fires buy it self and will not stop until i unscrew the tank. If I do not bump it or press on the bottom it works fine. 

Link to post
Share on other sites

Which device do you have?  Does it have external actuators (fire button)?  

Possibly could be wiring issue whereby bare wires may be touching causing constant firing.... just a guess as little information thus far....

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

I have the parinormal dna 250c. I have used the mod all day and it works fine unless I push on the battery door or give it a little bump and then it fires by itself and will not stop unless I unscrew the tank. After unscrewing the tank I can screw it back on and it will work fine again as long as I dont bump it or push on the battery door.

Link to post
Share on other sites

Does it fire longer than the maximum puff time that is set in EScribe?  I would make it bump fire while connected with EScribe/Device monitor and see if it's the board that's supplying power to the 510 or if it's being powered directly from the batteries. 

I'm thinking that your 510 pin/wire is making contact with one of the battery wires perhaps.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...