Jump to content

Paranormal 250C Error


rev89
 Share

Recommended Posts

Hey All,

First time posting here. This is my second Paranormal 250C. I got a second one after I lost my first. I got it the other day and updated the firmware to 1.1 SP35 US as soon as I got it. Ever since, I occasionally get a white screen with red letters saying "Error press up". I was without the mod for a while before getting a new one, so I wanted to know if this is from the firmware or I got a defective mod. Anyone else having this problem?

Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, Wayneo said:

Update to the early release, SP19. That should get you going.

Escribe link in my sig.

I updated it yesterday and it was fine all night. But this morning I woke up to the error message again and have gotten it a second time since then. Any other ideas?

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, James said:

What mod are you using?

Also, would you please send the .ecig file of your settings? Thanks!

It's a paranormal 250c. This is the second one I own and I never had this issue with the first one. 

paranormal250c.ecig

 

edit: I've only really used or changed any settings in profile 6 for this one

Edited by rev89
added content
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...