Jump to content

Dna 60 went crazy


Recommended Posts

Hi, i have received a billet box with the dna60 brand new from the shop. I installed a ssocc clapton coil 0,5ohm and vaped at 35watts. After the second tank, i reffiled it and just after few vapes the power went down to 8.5 watts, cliking the up button it appear the press up and down to lock the res, but i didnt need and want to block it and last it appears the chip code from evolve and from that point i cant do nothing. I changed battery, coil, but same thing happened. What it could be?? Im so sad about it!! Thanks for your help.

Link to post
Share on other sites

I agree with @retird. Also, I watched some teardown vids and it appears that bb uses off-board buttons so one may be bad. When in device monitor you should be able to simulate button presses, which would allow you to make escribe fire the mod.

Link to post
Share on other sites

It is on a Billet box no usb port. But when it appears the evolv code product with few numbers i ll guess that is not a good sign. Because i vaped with it, and then the power went down by it self and i cant do much if it looks like i cant unlock the res

Link to post
Share on other sites
19 ore fa, 67exec ha scritto:

Billet box apparently didn't think it was necessary. There are several yt vids showing how to add usb to it though.

Yes i saw the video about it. But evolv help desk said that probably it is the down button that is stucked so i need to open it and see what is going on.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
Le 25/07/2017 à 00:32, Tilt.84 a dit :

Hi, i have received a billet box with the dna60 brand new from the shop. I installed a ssocc clapton coil 0,5ohm and vaped at 35watts. After the second tank, i reffiled it and just after few vapes the power went down to 8.5 watts, cliking the up button it appear the press up and down to lock the res, but i didnt need and want to block it and last it appears the chip code from evolve and from that point i cant do nothing. I changed battery, coil, but same thing happened. What it could be?? Im so sad about it!! Thanks for your help.

Hello, 

I have the same problem. Have you solved it ?

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...