Jump to content

Johann VB

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Johann VB's Achievements

New Member

New Member (1/3)

0

Reputation

  1. The problem started after 1 week (1st time it happened), it happened a few times since that, not enough for me to pay so much attention, now it's (almost) impossible to charge it since 2 days. The cigarette is maybe 1 month old (still a lot of vapes I know). Thank you for your answer! Not really precise though
  2. Hello there, I bought recently a Lost Vape Paranormal DNA 250 with 2x LG HG2 18650 3000mAh (brand new). For 1 week everything was all right, I charge it through USB without any problem. Now when I plug it (on computer, on charger, I tried with many), it blinks in red 3 seconds more or less, then turn to green as if it was fully charged. When I start EScribe, here is the result. As you will notice the USB power and current are both at 0. I tried a firmware update / USB Recovery Charge. I tried to charge the batteries with a battery charger and they charge (except it takes 10 hours because I've got a charger for 1 battery only). And sometimes... miracle... it charges again, without obvious reasons . But better not to unplug it at this moment or it will probably won't work again... Would you have an idea on this issue? Don't hesitate if you need more data. PS : The peaks in the cells voltage only appear if the USB charging is enabled, if not, the values are stable around 3.5 - 3.6 volts. Thank you in advance, Johann
×
×
  • Create New...