Fabio1909

Ohm too High

11 posts in this topic

Hallo an alle,

ich habe eine think Vape Finder 167w in kombination mit einem Taifun BT, ich kann bei 0,40 ohm nicht höher als 87w befeuern sonst kommt die Meldeung :ohms too high :(

mit anderen Akkuträgern gibt es keine probleme.Kann man das irgendwie ändern?Bitte um Hilfe.

Sorry das ich kein Englisch kann.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klingt wie Sie schlagen die 6 Volt Ausgangsspannungsgrenze. Verwenden Sie Dampf-Motor und ändern Sie Ihren Build (niedriger), wenn Sie höhere Watt wollen, wissen, dass Einschränkung

Sounds like you are hitting the 6volt Output voltage limit. Use steam-engine and change your build (lower) if you want higher watts, knowing that constraint

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mit dem Taifun bt kommt man nicht viel tiefer mit den Ohm, das ist ja das problem!Kann man nicht irgendwie die 6v grenze auf 9v erhöhen beim DNA 250 Chip mit 167Watt ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

The dna250 doesn't have a boost circuit. You would have to make it into a 3cell mod to get the 9volt limit

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh ok, dann bin ich echt enttäuscht! werde das gerät wieder verkaufen!! selbst meine billige evic primo mit 2 akkus kann 9v

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

The advantage of this boost is that it can not be used in

Edited by 67exec

Share this post


Link to post
Share on other sites

ist für mich trodzdem ein grund das gerät wieder zu verkaufen! ich wollte extra einen schönen akkuträger für meinen taifun bt haben und jetzt kann ich damit nicht soviel anfangen

Share this post


Link to post
Share on other sites

My phone is stupid... Anyway my last reply was supposed to say that the dna 250 is 97% efficient because of no boost circuit. Boost circuits are 65%-85% efficient, which means that 15%-35% of you battery Wh is wasted as heat

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having this same problem. Reads "ohms too high" when batteries reading a little below half @ 65w .55ohm single clapton coil. Unfortunately I can't understand what happened with the OP because it's all in German. I am running 2x18650 LG hg2 3000mah  

Edited by teano718
More info

Share this post


Link to post
Share on other sites

2nd post in this thread is probably the issue. Definitely English in there

Share this post


Link to post
Share on other sites

Idk what's wrong then because every post im seeing from Fabio1909 on this is in German. 

And there's no need for the arrogance. What a warm welcoming to a new member...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now