Jump to content

Usb port problem


JoJo
 Share

Recommended Posts

JoJo said:

I got a problem this morning usb port stopped working not charging and pc not detecting board. Yesterday was fine. Board brand new

Have you tried a different use cable? Had the same issue, the first usb I used worked fine tryed it next day nothing.. Tried a different one everything has been good since.
Link to comment
Share on other sites

JoJo said:

Yes tried different cable three pc win10 and win7. Connected battery to board works fine only usb port not working.

Right so nothing is coming up in escriibe as the usb isn't working obviously, the only thing you could do is speak to one of the evolv guys and see if they've had any problems in the past, if they havn't then they will most likely want you to send the board back to them and send you a new one or send your mod back and swap for a beta box. They should be online in a few hours.
Link to comment
Share on other sites

JoJo said:

Yes on the screen max 133w I selected before it's stopped working. P.s any of evolv team for support?

Only 3 evolv staffs handle supports in this forum but mostly John for technical stuff (I don't think he go through all posts), better contact their customer support here http://helpdesk.evolvapor.com/index.php?a=add
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...