Pjr

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pjr

  • Rank
    Member
  1. There may be a delay on the values showing on the screen. It was working okay when you press it longer, volts show up. After rewicking though, the volts change as I fire. Which never happened before.
  2. Hi guys! I'm new to vaping and I just need some inputs and suggestions from pros like u guys.😊 Mod: paranormal DNA 75 c Atty: wasp nano rdta (single coil) Current build: dc Clapton wire 26 gauge, 7loops What's the best wattage to vape on? If I vape at 40w, volts go up to 5.45 Ohms at .6 when the coil heats up goes up a bit up to .7 Haven't found my vape's sweet spot yet. Scared of ramping up the wattage, because the voltage goes high too. 😊 I also get spitbacks at 35-40w sometimes. Build was done yesterday at the local shop.
  3. Preheat in Kanthal - It Works!

    Hi, i'm new to DNA. I have dna 75c paranormal and hcigar vt75 nano dna. Got 2 attys built in dc clapton wires 26g 7 loops on smm rta and 7 loops on wasp nano rdta both are single coiled atty. I noticed my mod's resistance from.66 jumps to .71 everytime I vape it. I tried using both attys on the hcigar, there it's worse. The jump goes from .60 down to .4 and other numbers. With the paranormal, from .66 to .71 every hit. I only vape at 40watts on both mods. Your answers will be much appreciated. Cheers! Poj
  4. Hi, i'm new to DNA. I have dna 75c paranormal and hcigar vt75 nano dna. Got 2 attys built in dc clapton wires 26g 7 loops on smm rta and 7 loops wasp nano rdta both have single coiled atty. I noticed my mod's resistance from.66 jumps to .71 everytime I vape it. I tried using both attys on the hcigar, there it's worse. The jump goes from .60 down to .4 and other numbers. With the paranormal, from .66 to .71 every hit. Your answers will be much appreciated. Cheers! Poj
  5. Hi! Nobbi, I have the same mod and the resistance jumps from .66-.71 when firing. I just noticed it. Will take my mod to a local vape shop to get it fixed.
  6. USB Connection

    Thanks Giz for the prompt response. I'll try to configure it on escribe then. I'm getting the "temp protected" error message too on a newly built wasp nano rdta (ss wire 28 gauge) it seems that the only wire it is able to recognize was kanthal 0.4 or 0.5 If the loops were more than five that's when it started to display the temp protected error message and the 0.00 volts sometimes.
  7. check atomizer message after SP23

    Hi! My paranormal mod displays 0.00 volts while firing. Then it will display the correct voltage after awhile it goes back to zero volts but it's firing. This is scary. Anyone having the same issue?
  8. Lost Vape Paranormal DNA 75c

    Hi My paranormal mod displays 0.00 volts while firing. I just had it for 2 weeks. Anyone here who had the same issue? Is there a fix for this? Because it's quite alarming since it concerns voltage on the mod.
  9. I tried using a different atomizer on the paranormal mod. It fires alright but still a bit of a delay sometimes on the screen displaying 0.00 volts. Could be the firmware that needs an update.
  10. Hi! I recently purchased the new lost vape paranormal DNA 75c mod. I just had a new serpent smm single coil atty built by a local shop... while I was vaping on it, it was flavorful and produced good clouds...When I opened the atty I noticed that there were more than 5 loops probably about 8 or 10. Then I took the batteries out as I usually do when I am not using the mod. The next day I tried using the mod then I heard Poppin sound from the atty then the voltage on the screen would indicate 0.00 this is while I was trying to fire it. Now I clearly have no clue what just happened. I need your help guys...Now I am going to a different shop to have the atomizer rebuilt with kanthal at 5 loops as usual with the 3mm guide. See if the mod would behave like it used to...Because I figured that it was the only thing that was done differently on the mod before the 0 volts happen.