Jump to content

Dead Hana Mod? Please help


mcrg8630
 Share

Recommended Posts

I sent out an email to the Hana service department and I am awaiting a response. As for now, I wanted to see if there's something that I can do to fix something that might be minor. I purchased the Hana V200 on Sept. 2 from Hyperion in Illinois and it stop working today. All it does is briefly display Evolv DNA200 when I press the fire button and when i press it again nothing happens till i let it rest for a little. After sitting for a little it would repeat the process again. I tried hooking it up to my computer, but neither the computer nor escribe would detect the device. I'm not sure if my fuse is popped, bad battery and/or bad board. Any advice would be recommended. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

scoopy said:

Kinda sounds like it may be in stealth mode



Sorry, but I have ruled that out. If it was in stealth mode, the atty would still be able to fire, the device would be detected by my computer/escribe and would display more than Evolv DNA 200. Thanks for the reply and the tip!
Link to comment
Share on other sites

Same problem here. I bought mine at the same store on the 5th. Did you call the store or deal with hana directly? With all the horror stories of hana customer service, I'm tempted to see if I can swap this with a reference model instead. Roughly two weeks of ownership. My vapor flask lasted about a month before it had the "weak battery" issue. Fortunately, their customer service is top notch from my experience.

Link to comment
Share on other sites

Petrus said:

Same problem here. I bought mine at the same store on the 5th. Did you call the store or deal with hana directly? With all the horror stories of hana customer service, I'm tempted to see if I can swap this with a reference model instead. Roughly two weeks of ownership. My vapor flask lasted about a month before it had the "weak battery" issue. Fortunately, their customer service is top notch from my experience.



I emailed hana directly and one of their reps told me to contact Evolv, since it was an issue with the DNA board. So I did just that and sent my mod to Evolv after contacting Brandon. Also, sorry for the late reply.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...