Jump to content

AmadVaper

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AmadVaper

  • Rank
    New Member
  1. Well how about that... never looked that close and just assumed it was a reset for the mod!
  2. OK cool. Thought I was missing something. As far as a reset, I was talking about a hard reset (the pinhole just below the fire button).
  3. Hi Wayneo, I would love to back it up but Escribe crashes in both Windows and Linux when trying to connect. Unless I'm not following what you're asking... The settings on the mod don't matter to me as long as I can still set it and fire the coil without issue. one thought is that a friend initially set it up for me with his Escribe setup... now I'm wondering what version he is using. Maybe I can download that version and give it another shot. I'll give it a few days and and submit a ticket after I get with him. Thank you! AmadVaper
  4. Hello all, Not sure if I should post this here or somewhere else on the board but please be gentle and point me in the right direction if I am in the wrong section. So let me start by saying I love my mods and Escribe, including all the work and energy your team has put into this software. I mainly run in Linux Mint 16.04 but I have a Win 10 laptop that is showing a similar issue... The Escribe Suite (Ver 2.0 SP19) loads up and works flawlessly on both 64-bit Linux Mint 16.04 (4.15.0-76-generic #86~16.04.1-Ubuntu) and Windows 10 (Ver 1909 Build 18363.592) with a new Paranormal D
×
×
  • Create New...