Jump to content

CJBlues

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

CJBlues's Achievements

Member

Member (2/3)

2

Reputation

  1. Thanks again, I really appreciate how committed you are to answering questions on here. This is certainly not the first time you’ve helped me with a question or problem and I just wanted to send a big Thank you your way..
  2. Thanks for the quick reply.. So it’s basically just installing (or re-installing ) the INT version of escribe on my PC and going from there. Hmm.. I wonder why that is? Oh! Will all my profiles and saved settings from the US version of escribe be accessible and able for me to access? Thanks a lot Wayneo
  3. I am running the US version of escribe and in power mode if I try to increase the boost (to anything past 0) it comes up with a system message that it’s for the international version and do I want to proceed? I would like to use a small amount of boost control for my DNA 60 mod in power mode BUT I certainly don’t want to create more problems for my mod or myself lol Can anyone confirm if it would be ok to upload a boost setting to my device (in power mode) with the US version of escribe safely? Thanks in advance for any help and much appreciation the time..
  4. Hey man.. Thanks for the advice! it seems (fingers crossed) to be working much better. I really appreciate your help and quick reply.. Many many Thanks PS I have used both SS316 and a ss316clapton.csv although they are both very similar for the coil I’m using
  5. Thanks I was thinkig of cleaning the nut and the threads (because of tiny bits of residual paint from the factory).. Although one major thing is that I am NOT running it in TC mode rather straight power (wattage) mode.. could this be the reason my resistance is flucuating so much? lastly I did try using TC mode but it was barlely enough to fire it with what I had it set to. do you have any reccomendation for TC setting(s) that I could use for the EUC SS316 Ceramic coils? Thanks again
  6. Hello, I have a sxk bb with dna 60 and am running a signature tips chimney for the old style EUC coils. Atm I got a 0.5 ohm EUC CC (316ss). I’m running it in power mode (like I have done with all my devices using these coils) but I noticed as soon as I fire the device.. the resistance jumps from .5 to .68 - .69 ohms and at that resistance the battery cannot supply a mere 32 watts of power for more than a couple of hours of vaping (or after the battery drops below ~75% charge). I tried to lock the ohms but despite the lock symbol on the screen the resistance still jumps way up (it just has a lock next to it now smh). I’ve had Other dna boards and when I lock my resistance it stays there? All I can think of is maybe since the EUC coil is a ceramic w/316ss Clapton coil inside.. could my dna be sensing that it’s not kanthel rather SS316 and doesn’t know what to make of it? Either way I’m not really sure how I can alleviate This problem and get my BB working smoothly (with this coil type) So.. Any help would be greatly appreciated and extremely gracious of you Thanks in advance
×
×
  • Create New...