Capobuf

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Capobuf

  • Rank
    Member
  1. The broken screen (with liquid inside), burn my perfectly working Therion DNA250. (Now in Warranty Service) A good screen, works for my therion, but not in any other DNA!
  2. I just sent a ticket with the help desk. I Hope that the "Big Boss" accept to share some electronic advice with me, i have 4 box (and a lot of money), completely bricked! For now, thank's for helping @Wayneo!
  3. The Ribbon cable was good, in fact i tryed to switch my Therion DNA250 (166W) screen into the Vaporshark DNA Board, and still no image on screen. With the screen from Vaporshark, to my therion, the DNA it broke, and with microscope i see some liquid inside display, so i suppose goin' short the power and data line. Can i have some electronics schematics for repair my four (!) DNA Circuit? I have all equiment for SMD resoldering. At least some value for measure my board and localize the problem...
  4. Here the full printscreen. Yep, stealth mode it's the first idea i had, but no luck...
  5. Hi! I've 4DNA circuit with similar problem: 1x DNA75 Works but No Screen 1x DNA 250 With "Warranty Service" message and Screen Ok 1x DNA 250 with No Screen But Works 1x DNA 60 with No Screen but works When i say "Works" i mean that with escribe i was able to set te power and vaporize. I read a lot, and i have some electronics skill, i want to fix but the shipment cost from italy it's very high. (Even all circuit come from a branded box like vaporshark and lost vape) So, i want to know a possible troubleshooting way, or a workaround! In escribe, with a good screen connected in the board, i have a big value that increasing (in Monitoring Device with Debug Mode ON). With the board that show "Warranty Service" i see that this value it's 0!