jhdelamain

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jhdelamain

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. jhdelamain

    Lost vape Orion suddenly stopped working

    Ok, so ill give you guys a little follow up on what went on with my case... The first device i got was from VAPORDNA, it was sitting on the table, just after i had some puffs out of it. The next time i've tried using it it wasnt working. I sent it back to vaporDNA for a refund e got 2 new ones from a local vape shop in Vegas. After a week using the 2 new devices, one of them had a different issue. Everytime I tried to get some vape out of it, the purple light blinked a few times and it didnt work. Opened a Help desk ticket with evolv, and they tried to help me out (NICK). Ive oppened it up, the contacts were bad, so I moved it a little bit up and it came back to life, but just for a few minutes. So this one has a defective contact pin on it. It is so expensive for me to send it from Brazil to the US to get a repair that I gave up on it... Now its laying in my desk, useless.. The third and last one still works, but sometimes have the same contact issues, so i have to take of the pods, and put it back again. I'm sure there must be some kind of manufacturing issue with it. A lot of friends have had the same issues as I had. Sent some Emails to Lost Vape, but the only thing I heard from them was silence. I love everything Lost Vape, but I think its time to stick with my Mi-pod... the only issue I had was with bad pods, that smoking vapor happily refunded me and sent me a bunch of the new, improved ones.
  2. jhdelamain

    Lost vape Orion suddenly stopped working

    Already did my friend. Different cables and energy supplies... the thing is dead. One minute it was working perfectly, the other it was dead. Really awkward.
  3. jhdelamain

    Lost vape Orion suddenly stopped working

    I’m on vacation and don’t have my computer with me right now. I can post a picture of it connected to the charger. There’s no lights turning on... I'm thinking it’s the chip. Maybe it has burned.
  4. Hey there, got my lost vape Orion 2 days ago, was on my first tank on it, and it stopped working. The lights won’t turn on, and the device is pratically dead. Anyone know what to do?
  5. jhdelamain

    check atomizer message after SP23

    Sent the mod to evolv so it can get fixed!!
  6. jhdelamain

    check atomizer message after SP23

    About to throw it away
  7. jhdelamain

    check atomizer message after SP23

    Awaiting on James to check the issue... no news!!
  8. jhdelamain

    check atomizer message after SP23

    Nothing new... after downgrading to sp22 everything got back to normal, but ive tried uploading to sp25 and got the check atomizer message again! And now the file for the sp 22 is not avaiable through escribe. Got in touch with support and they told me i had to send the mod to get fixed. Since im from Brasil and the shipping costs are way expansive, its sitting there, no use for it...
  9. jhdelamain

    check atomizer message after SP23

    Here are the results...
  10. jhdelamain

    check atomizer message after SP23

    The only profiles I've tested were watts and SS... both of them were the same!! But now that I've downgraded I'm not getting the message anymore!! Thanks james!
  11. jhdelamain

    check atomizer message after SP23

    thanks a lot... downgrading resolved the issue!!
  12. Hi there, I`ve bought the VT 75c from Hcigar about 2 days ago. Everything was working flawlessly. After updating to the latest service pack (SP23), I've been getting a check atomizer message and the mod is not working anymore. Is there anyway i can downgrade the firmware to check if its a software issue? Where can i find the file for downgrade? I`ve tried a lot of different atomizers, changed battery... same thing.