Panther.Inc Posted October 2, 2021 Report Share Posted October 2, 2021 Přispívám svou trochou do mlýna a přidávám český překlad programu. Je v něm přeloženo vše, co je momentálně možné přeložit. Pokud najdete nějaké nesrovnalosti v překladu, neváhejte mne kontaktovat s požadavkem na nápravu chyby. Všechny možnosti programu nevyužívám, takže nemám na 100% vše ověřeno. Takže užívejte. cz.po 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panther.Inc Posted October 2, 2021 Author Report Share Posted October 2, 2021 (edited) Před 8 minutami Panther.Inc řekl: Přispívám svou trochou do mlýna a přidávám český překlad programu. Je v něm přeloženo vše, co je momentálně možné přeložit. Pokud najdete nějaké nesrovnalosti v překladu, neváhejte mne kontaktovat s požadavkem na nápravu chyb. Všechny možnosti programu nevyužívám, takže nemám na 100% vše ověřeno. Takže užívejte. cz.po 61,83 kB · 0 stažení Ještě jsem zapomněl napsat, jak překlad nainstalovat. Stačí tedy pouze nakopírovat stažený soubor "cz.po" do "Evolv \ EScribe Suite \ Translations \" a v programu se v nabídce "Jazyk" zobrazí volba "Česky". Dál už je snad vše jasné ... Edited October 2, 2021 by Panther.Inc Překlepy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happy23ck Posted December 17, 2023 Report Share Posted December 17, 2023 funguje perfektně Díky. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts