Jump to content

Can't Login to the forum


Recommended Posts

My HP Pavilion X360 15br with 16GB, 1TB HD, and Intel 610 graphics has no problems logging into the forum with Firefox v78.0.2. Although my Lenovo Legend Y530 with an i7, 16GB, and NVIDIA GeForce GTX 1050Ti can't.

%7BfileStore.core_Attachment%7Dmonthly_2020_12/2020-12-13_125724.jpg.fe72b6a430af8dfa83e2347d507d3e7b.jpg

2020-12-13_125724.jpg.fe72b6a430af8dfa83e2347d507d3e7b.jpg

%7BfileStore.core_Attachment%7Dmonthly_2020_12/2020-12-13_125510.jpg.32aff26bb00b23951d93222cecde7422.jpg

2020-12-13_125510.jpg.32aff26bb00b23951d93222cecde7422.jpg

%7BfileStore.core_Attachment%7Dmonthly_2020_12/2020-12-13_125634.jpg.3ae691bfa26870ec92a047c6c999052b.jpg

2020-12-13_125634.jpg.3ae691bfa26870ec92a047c6c999052b.jpg

Edited by BillW50
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

@BillW50 I haven't had any issues since the final fixes were applied, but I always cleaned out all my cookies beforehand. On Firefox I used an extension called 'cookie quick manager'. You might try that. 

Come here (this site).

Use 'cookie quick manager'

Bottom left hand corner gives you options. I chose delete.

BTW, I'm at FF v83.0 (64-bit)

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Wayneo said:

@BillW50 I haven't had any issues since the final fixes were applied, but I always cleaned out all my cookies beforehand. On Firefox I used an extension called 'cookie quick manager'. You might try that. 

Come here (this site).

Use 'cookie quick manager'

Bottom left hand corner gives you options. I chose delete.

BTW, I'm at FF v83.0 (64-bit)

There is no link. Plus there is no way I am deleting all of my cookies on that machine. I'm ok with just deleting Evolv's cookies though.

I ran a newer version of Firefox, but it had broken my ClipDiary. So I went back to this version and Firefox insisted it couldn't use the current profile (since I went backwards in versions) and insisted it needed to start fresh again. Months later, I'm still adding words to the spell checker that the old profile already had. I'm never going to upgrade again. I've got better things to do with my time.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

just wanted to public say thanks to webmaster for correcting my issue which presented with a red box that simply said try again in my case i tried 3 different browser two neve came here before so no cookie issue... it seems my profile needed reset... so a ticket to evolve fixed it for me. 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...