shehabismail

DNA 200 Battery Discharge Profile

Recommended Posts

Hello ,

On one of my DNA 200 devices, when i try to upload a dual battery profile i cant. The whole thing is kind of dimmed, i can do what i want on any other mod though, but this one i cant. Check attached screenshot.

 

Help is appreciated

Capture.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably because you have nothing shown in the Discharge Profile portion.....  you need to load a CSV file.....  you can look at one of the other mods you have to see what I mean...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I understand, the thing is when i click load csv nothing happens, it doesnt open the window where i choose the csv file. Any other DNA mod works normally, but this one doesnt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please attach the CSV file you are trying to load to a post here so I can try to load it....  

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is not the file that is the problem, the load/save/delete csv function doesnt work, i click on it and nothing happens, i have more than a dozen dna mods and they work normally. when i click the add/load/.delete csv files i get the prompt to choose the file. With this specific mod it doesnt bring/do anything, file attached anyway.

3300751.Sony_VTC4 (2)_18650_2100 mah_14.62 Wh.csv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, this is not device specific. I moved the board from a VT133 (still had this while the board was installed on it) to a Therion (same after moving). It is not that I cant add the CSV. The buttons themselves dont do anything when you press them. Any opther DNA 200,250 mods/board works normally, when I click on load csv the Window opens that asks for the csv. In this specific DNA200 board when i click Load nothing happens, as if i didnt click it, i dont even get prompted to provide the CSV. Its just that. As if you didnt even click it, and this is for this whole area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  Maybe the board is bad or the wiring not correct, or shorted???  It didn't work in the VT133 either before you moved the board.  Maybe it has just seen it's better day....  just my best guess...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right now do you have any other 200 series boards where if you click on the 'load csv' it will actually open the window to choose a file?

Have you tried rebooting your PC?
What OS are you running?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried saving your ecig file to your computer then clicking on Restore Defaults.  That should give you Evolv's default ecig file.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

With the default ecig file was there a Discharge Profile seen in the Battery settings? Screenshot please...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now