Vixcent

Blank / black screen

Recommended Posts

Hello guys, 

I have this 3 pieces dna 200 board all of the had same issue.

i put working screen but it shows Very very  light backscreen almost cannot see in room light.

i tried to upgrade the firmware and reset back and forth and still the same.

i put 100% brightness in escribe but still the same

any idea how to solve this issue? Is there a busted component connected to backlight screen needed to replace?

thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Vixcent said:

i put 100% brightness in escribe but still the same

After you do that, did you upload those settings to the mod? OR, could there be a darkened opaque cover over the actual screen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Wayneo said:

After you do that, did you upload those settings to the mod? OR, could there be a darkened opaque cover over the actual screen?

I did upload the setting.

there’s no cover on the screen. screen perfectly fine I tested it in working dna board.

thanks for replying though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,... When I run eagle from the command prompt I get a black screen that Sign In on the top program window. Below is an example of the information that I get when I try to run eagle from the command prompt. The ERROR that is printed repeats about 20 times before stopping and then nothing happens. I have tried going back and running other versions of 9.x.x and it has generated the same issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now