hawk256

DNA75 connecting to Escribe without battery

Recommended Posts

I have a DNA75 board that has been removed from a working mod and sat on the shelf for a year or so.  If I try to connect the board to Escribe, it just flashes on and off with the red led flashing as well. I have other boards including a DNA75 that connect fine to Escribe without a battery. I don't want to install the board to just find out there is an issue. Is there any reason this board should not connect to Escribe  without a battery? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which device did it come out of.  Excessive heat while removing the board is but one of many things that can cause it not to connect.  You might try to just connect it to a battery and see if the led goes off and if it will connect to EScribe then....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Came out a Hcigar VT75. The board hasn't been heated  the wires were just clipped. I will hook up a battery and see if it works but I am suspect of why it doesn't behave like all the other boards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes if the board has been hot and has quit charging it will not connect to EScribe.  That is why I asked if you could connect a battery.  I remember reading  where this happened to an Hcigar 75.   Let us know what you get with a battery attached.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now