Grandad

DNA 60 issues

Recommended Posts

I was lucky enough to win a art&mod Leon in a raffle with the DNA 60 board fitted, My issue is it gets to 50% battery life and the symbol starts to flash ive checked the cut off and its set to 2.66.

The mod came with its own theme and settings, i dont use it in TC mode so just watts, When i press the fire button watts set at 30w it will go to 24w then jump to the correct 30w setting is this normal for the board ?

Is there a file i could download to put a new theme and profiles on it ?

Thankyou for any help😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Grandad said:

............. When i press the fire button watts set at 30w it will go to 24w then jump to the correct 30w setting is this normal for the board ?

Yes, that's normal. The display is live, and that's just the board getting to your 30.

You can tweak the settings to show the warnings or flashes. I'd raise that 2.66 up, depending on your batteries.

What kind of batteries are you using?

Themes and profiles are up to you in the regular DNA section

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reply, I have raised the voltage to 2.75 but still flashes.

Im using vtc5a batteries.

will take a look in the DNA section, Thankyou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Like I initially said

1 hour ago, Wayneo said:

You can tweak the settings to show the warnings or flashes.

What do the flashes mean?

If you believe it's a  battery issue, you can select Voltage in Device Monitor, take a puff, pause screen, move cursor to lowest point on the black voltage line, to see the voltage sag Then a printscreen of that

And I meant Downloads section/area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now