JohnHaley

VTBox 250 Broken Screen / Dead Box

Recommended Posts

Hello everyone!

I'll keep it short, the screen started flickering a few days ago and now has gone completely black. The mod kept working for a few minutes there, before dying completely off.

It had just been charged and Escribe sees it perfectly, but other than that no signs of life.
Maybe it's just the screen and I cant see if it's locked, but I reset and hard rebooted and nothing changed.

Any suggestions on how to approach this? 


Please delete/move discussion if not in the correct section.

vtbox.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
With device connected could you go to Device Monitor and then select "Puff" in lower right corner and then select 3 or 4 seconds and see if the device will fire?


Share this post


Link to post
Share on other sites
It appears to do nothing, but I have noticed in the bottom left it says "mode charging, locked"

Can it be unlocked somehow? 

Maybe the screen is the only thing broken and the mod is just locked. Capture.jpg 

Share this post


Link to post
Share on other sites
It unlocked, but the 5 clicks is not working as it usually did. It almost feels as if the button is not sending input.

Anyway, is now in normal mode, still won't fire.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Now unlocked so try the "puff" feature again to see if it will fire...

The Puff usually will fire even when the device is locked tho....

Share this post


Link to post
Share on other sites
You just said it appears to be firing.  If it won't fire using the "Puff" function for 3 seconds then you may have a problem with the device or the circuit board.  You might contact the vendor if the device is still in warranty.  If not in warranty you could start a ticket with Evolv and they will guide you...

Evolv Help Desk:

https://helpdesk.evolvapor.com/index.php?a=add&category=1


Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes, because I though the variations in the graph meant firing, but I was wrong.

Thank you, I contacted the vendor (only one month old) and am now waiting for the reply, even though in the previous message they asked for 100 dollars handling fee, when the whole box costed 115.

I thought GearBest was reasonable or something!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now