Search the Community

Showing results for tags 'thinkvape finder'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resources
    • Themes and Custom Screens
    • EScribe, Software and Firmware
    • Manuals, Instructions, and Tutorials
    • Replay and Atomizers
  • DNA 250 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 200 and 250
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 75 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 75
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 60
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA Go
    • General Discussion
  • Technical
    • Batteries and Charging
    • Connectors, Components, and Accessories
    • Report a Bug
    • Researcher Forum

Categories

  • Theme Park
    • DNA 60 Small Screen
    • DNA 60, 75, 200, 250
    • DNA 75 Color, 250 Color
  • EScribe
    • Atomizer Profiles
    • Settings
    • Translations
  • Custom Materials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Hi there, I recently got dna250c Finder and it spotted weird behavior while working in temp control. Sometimes it ramps up just fine, sometimes it shows "Temp protect" and after this message the power instantly cuts off (as when you stop pressing the button, graphs look just like that). I tried two tanks (vgod elite rdta and reload rta) with various SS316 (vandyvapes/geekvapes/xkfm) builds in range from 0.09 Ohm to 0.40 Ohm - always the same, meanwhile older paranormal 166 works normally in tc with the same builds. Is it common problem with 250c? Are there any ideas what to tweak to fix it? Regards