Search the Community

Showing results for tags 'temp protect'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resources
    • Themes and Custom Screens
    • EScribe, Software and Firmware
    • Manuals, Instructions, and Tutorials
    • Replay and Atomizers
  • DNA 250 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 200 and 250
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 75 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 75
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 60
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA Go
    • General Discussion
  • Technical
    • Batteries and Charging
    • Connectors, Components, and Accessories
    • Report a Bug
    • Researcher Forum

Categories

  • Theme Park
    • DNA 60 Small Screen
    • DNA 60, 75, 200, 250
    • DNA 75 Color, 250 Color
  • EScribe
    • Atomizer Profiles
    • Settings
    • Translations
  • Custom Materials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 3 results

  1. Is anyone having problems with getting “temp protect” when in Watts mode and randomly changing ohms? I have 3 mods that are doing this. It has happened with different attys and at different times. I can’t find any ryme or reason?
  2. Hi everyone, I am facing some problem with my DNA 250c. I am using it since 4 days. My build is Atomisere-"Berserker MTL RTA", Coil- " SSVTi 5wrap 0.6gg". I installed some of my old metirials in my mod like, my triade lost vape dna 250. That time I used same coil and I never get any dry shot because of it shown me the Temp protected msg. Now in my 250c its not showing any temp proteced msg and i am getting dry shot. I am giving some necessary attachment below, plz help me with this issue. Thanks & brgs Rafsan
  3. Brand new to DNA boards. Much more familiar with HT fsk, but I'm really enjoying what I'm seeing with the escribe software. Two questions. I make coils and have been using SS 316l in anticipation of using the DNA. Problem is that I keep getting a "Temp Protect" message and the mod won't fire. Other question is, how do I add NiCh80 to the wire types? I use NiCh80, 316l and kanthal. Never even heard of Nifethal 30. Basically the mod is only usable with SS as far as TC goes, and even then it's barely usable. Thanks guys, I know there is a whole lot to learn. Pretty much why I am excited to try this new (to me) board.