Search the Community

Showing results for tags 'smok tank'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resources
    • Themes and Custom Screens
    • EScribe, Software and Firmware
    • Manuals, Instructions, and Tutorials
    • Replay and Atomizers
  • DNA 250 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 200 and 250
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 75 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 75
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 60
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA Go
    • General Discussion
  • Technical
    • Batteries and Charging
    • Connectors, Components, and Accessories
    • Report a Bug
    • Researcher Forum

Categories

  • Theme Park
    • DNA 60 Small Screen
    • DNA 60, 75, 200, 250
    • DNA 75 Color, 250 Color
  • EScribe
    • Atomizer Profiles
    • Settings
    • Translations
  • Custom Materials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. I'm really confused... I've been using this mod for months and it's always worked well. Recently the button stopped working so I bought a cheap mod to get me by until I figured it out. I took it out today to do some diagnostics on it. I realized that if the tank is off the fire button works like normal. But once the tank is attached, it acts as if the fire button doesn't work. I started screwing in old tanks and it's the same for all of them. I downloaded EScribe and restored defaults/updated firmware. I opened up device monitor and I'm able to fire it using the software, but that's the only way to do it. Also, if I bump the fire button on EScribe while holding down the button on the device, it will keep firing until I remove my finger from the vape. Any ideas?