Search the Community

Showing results for tags 'service pack'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resources
    • Themes and Custom Screens
    • EScribe, Software and Firmware
    • Manuals, Instructions, and Tutorials
    • Replay and Atomizers
  • DNA 250 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 200 and 250
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 75 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 75
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 60
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA Go
    • General Discussion
  • Technical
    • Batteries and Charging
    • Connectors, Components, and Accessories
    • Report a Bug
    • Researcher Forum

Categories

  • Theme Park
    • DNA 60 Small Screen
    • DNA 60, 75, 200, 250
    • DNA 75 Color, 250 Color
  • EScribe
    • Atomizer Profiles
    • Settings
    • Translations
  • Custom Materials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Hey guys, just got my paranormal 166 a few days ago, just upon checking escribe it offered me to update to the latest service pack and since i changed some values in escribe i had to upgrade or it wont save my data. Since then, battery life went from outstanding to average,( it took 2xvtc5a a full day from 8am to 10pm almost constant use on 0.2ohms and 85w, now its like my old wismec, 1puff 1percent lol))but my biggest issue is, that if i change batteries, the percentage wont change. I was on 85%, changed batteries to fully charged ones and it stayed on 85%, i used it, recharged the other ones just to see and since it was on 78% the new fully charged batteries show 78% too and as it is depleting and doesnt recognize the change when it goes to 13-15% it will stop firing no matter how well charged the batteries are in it?! Damn these service packs and firmware upgrades 🙄 have anyone experienced anything similar with the new service pack?