Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resources
    • Themes and Custom Screens
    • EScribe, Software and Firmware
    • Manuals, Instructions, and Tutorials
    • Replay and Atomizers
  • DNA 250 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 200 and 250
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 75 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 75
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 60
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA Go
    • General Discussion
  • Technical
    • Batteries and Charging
    • Connectors, Components, and Accessories
    • Report a Bug
    • Researcher Forum

Categories

  • Theme Park
    • DNA 60 Small Screen
    • DNA 60, 75, 200, 250
    • DNA 75 Color, 250 Color
  • EScribe
    • Atomizer Profiles
    • Settings
    • Translations
  • Custom Materials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 9 results

  1. Atlas Gallivant

    SS 316L Temp Control Issues

    I've been searching for days, trying to figure this out on my own but I can't seem to do it. I've been trying to get SS 316L to work in temp control and it seems to be very difficult. For instance, I will build coils (or use pre-made, I've tried both), and I aim to be somewhere around 0.4-0.5ohms. I lightly dry burn SS 316L at 10watts in a dark room and get all of the hot spots out. I then wick the coil and measure the cold resistance in Escribe. My most recent coil comes in at 0.4 @ 72° room temp, but when I vape the coil, the resistance also rises (I know SS 316L does this), but it will raise or lower from 0.39-0.45 and my mod can't seem to account for this variation correctly. Vapor production quickly declines and flavor mutes. I've tried countless different .csv's but none of them seem to fix the issue. In my most recent build, I will attempt to fire 0.4ohms at 40watts 475° but my mod will usually ask me if I connected a new atomizer at 0.43ohms. If I choose 'no, use old settings' then my vapor is basically non-existant. If I change the resistance to 0.43 then the temp control is all over the place and I will get dry hits. Any advice? Are my builds just crappy/inconsistent? Should I try a material that isn't SS 316L? I've tried spaced coils and they seem to work a bit better, but not by much. Do I need a different .csv? My atomizers are Gas Mods GR1 and B2K. Tha. nks! Edit: I've made sure that my lead connections are extra secure, that's not the problem.
  2. Need help. My therion 75c discharges batteries even overnight, when is not used. Tonight i put fresh sony vtc6 and in the morning was at 3,3v. Sorry for my bad English:)
  3. Hey guys, just got my paranormal 166 a few days ago, just upon checking escribe it offered me to update to the latest service pack and since i changed some values in escribe i had to upgrade or it wont save my data. Since then, battery life went from outstanding to average,( it took 2xvtc5a a full day from 8am to 10pm almost constant use on 0.2ohms and 85w, now its like my old wismec, 1puff 1percent lol))but my biggest issue is, that if i change batteries, the percentage wont change. I was on 85%, changed batteries to fully charged ones and it stayed on 85%, i used it, recharged the other ones just to see and since it was on 78% the new fully charged batteries show 78% too and as it is depleting and doesnt recognize the change when it goes to 13-15% it will stop firing no matter how well charged the batteries are in it?! Damn these service packs and firmware upgrades 🙄 have anyone experienced anything similar with the new service pack?
  4. Robin6236

    Check Atomizer Problem

    Hello together, my Paranormal 75c shows Check Atomizer or No Atomizer when an Atomizer is installed. The tested Atomizers work on all of my other mods! When I take out the batteries and wait for like 10 hours it works for 10 Puffs and then the problem comes. It isn't saying something like too hot or something else before the problem comes. I tried to downgrade it to very old Service packs and deleting all the settings on the mod but nothing helps. Please help me because I don't know what to do. With best regards Robin6236
  5. Hey everyone, I'm having some trouble with my Lost Vape Triade DNA 250. I was charging it last night, now all of the sudden there are "phantom button presses". The wattage up button seems to be pressing itself, because every time I try to fire the device the screen shows the error " POWER LOCKED, HOLD UP DOWN" and it simply won't fire. When I unlock the power, the wattage rolls up to the maximum. What could be the problem? I have been finding juice all over the device while using it... Do you think there is juice on the PCB, causing these button presses? If so, what do I do?? Thanks in advance for reading and commenting. Any help is appreciated. Thanks!!
  6. Calexiou

    DNA200 not working

    Hi, I have been using the DNA200 for the last couple of months or so with no problems so far. This morning when I got it it felt a bit warm. When I press the fire button nothing would happen. The screen is not showing anything and the mod itself is not working at all. I removed the batteries and I charged them and now they are fully charged. The mod is still not responding. Any help would be appreciated thanks
  7. Hello, Anyone still facing with "Warranty Service" message issues on DNA mods ? Thanks,
  8. My Esquare DNA60 is having problems doing TC with SS316L. I put in a new coil, it won't change its resistances from the last one, pop out batteries, still won't, take off atty and hit fire, still won't change. Ohms aren't locked at all and even if I move it to device diagnostics it STILL shows the last coil under live ohms for no reason. To make it worse on a 0.65ohm 26gSS316L single coil it just will continually nuke the coil with 50w-60w when the temp is set to 450f and just decimate any coil I put into it. No matter how I build, if I lock ohms or not, its just isn't doing TC correct by any measure. I've flashed the device to 3 times now and the problem is still there. Does anyone have any solutions. I bought this mod for its great TC but so far $20 mod's chip is much more reliable.
  9. JoacoAhu

    Therion BF DNA75C

    Hi, i just bought a therion bf dna75c, but it wont turn on and i dont know why. My battery works in other devices and the atomizer too. Help pls, i dont know what to do. I can turn it on if i conect it to my pc. but when i try tu put an atomizer it turn off when i unlock it.