Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'paranormal 250c'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resources
    • Themes and Custom Screens
    • EScribe, Software and Firmware
    • Manuals, Instructions, and Tutorials
    • Replay and Atomizers
  • Reflex
    • General Discussion
  • DNA 250 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 200 and 250
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 75 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 75
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 60
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA Go
    • General Discussion
  • Technical
    • Batteries and Charging
    • Connectors, Components, and Accessories
    • Report a Bug
    • Researcher Forum

Categories

  • Theme Park
    • DNA 60 Small Screen
    • DNA 60, 75, 200, 250
    • DNA 75 Color, 250 Color
  • EScribe
    • Atomizer Profiles
    • Settings
    • Translations
  • Custom Materials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 3 results

  1. I'm really confused... I've been using this mod for months and it's always worked well. Recently the button stopped working so I bought a cheap mod to get me by until I figured it out. I took it out today to do some diagnostics on it. I realized that if the tank is off the fire button works like normal. But once the tank is attached, it acts as if the fire button doesn't work. I started screwing in old tanks and it's the same for all of them. I downloaded EScribe and restored defaults/updated firmware. I opened up device monitor and I'm able to fire it using the software, but t
  2. Yesterday I received my Paranormal 250c mod. After unboxing I inserted the batteries. The device powered on. Then I put out the batteries to get them fully charged in the charger. After a while, I putt the batteries in the mod. Bur this time the mod didn't power on! I contacted the Evolve's help desk and waiting for their resolution. I was wondering how to hard reset the chip, if you have any idea please share it. Regards
  3. So I just received an screen replacement for my paranormal 250c after the original one broke for no apparent reason (I literally woke up and it was like that). The problem is that the flex on the replacement screen is too long and it won't fit, what can I do?
×
×
  • Create New...