Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lipo'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resources
    • Themes and Custom Screens
    • EScribe, Software and Firmware
    • Manuals, Instructions, and Tutorials
    • Replay and Atomizers
  • Reflex
    • General Discussion
  • DNA 250 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 200 and 250
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 75 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 75
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 60
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA Go
    • General Discussion
  • Technical
    • Batteries and Charging
    • Connectors, Components, and Accessories
    • Report a Bug
    • Researcher Forum

Categories

  • Theme Park
    • DNA 60 Small Screen
    • DNA 60, 75, 200, 250
    • DNA 75 Color, 250 Color
  • EScribe
    • Atomizer Profiles
    • Settings
    • Translations
  • Custom Materials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 7 results

  1. Looking at using a 4S Graphene LiPo to build a smallish DNA 250 Color based mod. I'm assuming the charge time would be minutes as opposed to hours, so using a lower mAh graphene lipo wouldn't be as much of a giant PITA that using those 900 mAh LiPo's that many manufacturers were using with the DNA 200 was. I figure something like this one would be great for a short, fat little mod. https://www.amazon.com/Turnigy-Graphene-1300mAh-Square-Lipo/dp/B077HLLX8C/ref=sr_1_46?ie=UTF8&qid=1522390475&sr=8-46&keywords=4s+graphene+battery Or if I can find something thinner and not too long,
  2. some reason my dna box 250 lipo 11.1v 3 cell 1300 mah charged about 3 times correctly then now it wont charge it doesnt show anything wrong on box mod itself everthing seems to be fine besides not charging anyone know what i can do to fix it?
  3. hoping i could get some help with my Lost Vape Efusion DUO DNA200. For some reason the lipo battery went down to 0% last night (ive never seen it go lower than 10%) so i charged it and went to use it this morning and it said SHORTED and the battery level was still 0%. Just got home from work and it no longer says shorted but when i hit the fire button the welcome screen will flash for 1second and then go black (still at 0%). I cant get it to charge via the computer or wall port. Anyone have any ideas? Did my lipo die? its only a few months old. device monitor: https://i.imgur.com/EHzjxvT
  4. Hello. I own a VS 250, it came with the Fullymax 11.1v 3S 900mah 30C LIPO. After couple of months it stopped charging and when I opened Escribe device monitor I found that 1 cell was @ 3.7 volt and the other 2 were too low @1.7 Volts. I purchased new exact lipo and when i replaced the dead lipo it says its charging now at 0.001 - 0.007 Amp or lower as you can see on the screenshot attached. I am lost and i dont know what else to do, any help appreciated.
  5. PowerHobby 3S 11.1V 5200mAh 50C Lipo Battery Pack w Deans Plug 3-Cell link to battery https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F302061099165
  6. I recently bought a new Tuglyfe DNA 250, beautiful mod rounded corners and fits in your hand quite well. The specs on the website list it as a 1200mAh lipo. The issue I'm having is battery life, I'm currently using the new Arcon tank by Horizontech and its just my after work mod/weekend mod, but I basically have to vape near an outlet. I've been running it at 70W and I've puffed 322 times on it, it seems that the battery lasts as long as an efest with a .15ohm Build on it. Is it the battery life, or the settings that I'd need to change. I recalculated the Watt-hour to 13.32W-h on a
  7. so about a week ago my lipo started charging properly on my DNA 200 board, now i know that i have had this for awhile (just over 1 year) but it went from charging 1amp to .31 and .019 when plugged into the wall and my computer. i did get 100% charge on an RC car charger but the dna no longer charges to 100% unless i wait about a day for it to finish (took 8 hours to get to 30%.) the lipo pack is not expanding and it is rated at 2200mah at 50c so it should not be a battery issue (no expansion on the pack either.) i have tried soft and hard reset and even a firmware install from escribe, setting
×
×
  • Create New...