Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'helpnewbie'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resources
    • Themes and Custom Screens
    • EScribe, Software and Firmware
    • Manuals, Instructions, and Tutorials
    • Replay and Atomizers
  • Reflex
    • General Discussion
  • DNA 250 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 200 and 250
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 75 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 75
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 60
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA Go
    • General Discussion
  • Technical
    • Batteries and Charging
    • Connectors, Components, and Accessories
    • Report a Bug
    • Researcher Forum

Categories

  • Theme Park
    • DNA 60 Small Screen
    • DNA 60, 75, 200, 250
    • DNA 75 Color, 250 Color
  • EScribe
    • Atomizer Profiles
    • Settings
    • Translations
  • Custom Materials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. I'm trying to figure out if theres a way that I can visually represent individual cell voltages. Simply setting the source to 'Battery cell # voltage' does not seem to work, and I largely suspect that's because it doesnt know what range to expect. Is there wa way that I can manually dictate what the 0-100% range should be? This is honestly more to be more visually entertaining, but could also be useful as well in a small way. If it's possible to setup a manual range, could also do neat things like, say... A thermometer for example could be nice for when I'm burning coils to shape or clean so I dont risk overheating the board... But again, is mostly to just be visually entertaining.
  2. Hello All, I recently got my first DNA mod in last week. I noticed I had pixelated lines on the bottom of the color screen of the DNA 250C. Being so, I plugged it into my PC and did an update on it. The lines were still there. Then I decided to try and install a new theme on there. The lines at the bottom of the screen are still there. They seem to be there no matter what screen the chip is on. I've attached some pictures. Any help is greatly appreciated as this is my first DNA mod. Thanks a bunch!
×
×
  • Create New...