Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dna167'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resources
    • Themes and Custom Screens
    • EScribe, Software and Firmware
    • Manuals, Instructions, and Tutorials
    • Replay and Atomizers
  • Reflex
    • General Discussion
  • DNA 250 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 200 and 250
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 75 Color and 100 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 75
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 60
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA Go
    • General Discussion
  • Technical
    • Batteries and Charging
    • Connectors, Components, and Accessories
    • Report a Bug
    • Researcher Forum

Categories

  • Theme Park
    • DNA 60 Small Screen
    • DNA 60, 75, 200, 250
    • DNA 75 Color, 100 Color, 250 Color
  • EScribe
    • Atomizer Profiles
    • Settings
    • Translations
  • Custom Materials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Version 1.0.0

    1,607 downloads

    This is a theme for the Lost Vape Drone DNA 167 BF mod. I couldn't find a theme that suited the mod so I made my own. Enjoy! Note: Most of the icons for this theme were used from muxa64's 'Russian DNA' theme, therefore all credit for the icons used should go to them directly. Some of the icons have been modified to suit the Lost Vape Drone mod. Please see a link to this theme here:
  2. Hey guys so i recently bought a mod used with a broken screen, luckily gingervapes had a 6 month month policy so i sent it in & it got fixed and sent back. I didnt use it for a few days then i put my rdta on it with fresh charged 25r's. 0.14 ohm set at 90watts Working fine up untill I now noticed once i got to 60% battery, the battery symbol would flash and i was getting throttled power (50-60 watts) Tried a new set of batteries, works fine but again once i get to 60% throttled power. Went into escribe and the cell 1 & 2 were even 4.2 (tried with fresh batts) any idea whats going on? Sad i just got it back from repairs & its not working again now.
×
×
  • Create New...