Search the Community

Showing results for tags 'control'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resources
    • Themes and Custom Screens
    • EScribe, Software and Firmware
    • Manuals, Instructions, and Tutorials
    • Replay and Atomizers
  • DNA 250 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 200 and 250
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 75 Color
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA 75
    • General Discussion
    • Installation and Assembly
  • DNA 60
    • General Discussion
    • Modders' Forum
  • DNA Go
    • General Discussion
  • Technical
    • Batteries and Charging
    • Connectors, Components, and Accessories
    • Report a Bug
    • Researcher Forum

Categories

  • Theme Park
    • DNA 60 Small Screen
    • DNA 60, 75, 200, 250
    • DNA 75 Color, 250 Color
  • EScribe
    • Atomizer Profiles
    • Settings
    • Translations
  • Custom Materials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Atlas Gallivant

    SS 316L Temp Control Issues

    I've been searching for days, trying to figure this out on my own but I can't seem to do it. I've been trying to get SS 316L to work in temp control and it seems to be very difficult. For instance, I will build coils (or use pre-made, I've tried both), and I aim to be somewhere around 0.4-0.5ohms. I lightly dry burn SS 316L at 10watts in a dark room and get all of the hot spots out. I then wick the coil and measure the cold resistance in Escribe. My most recent coil comes in at 0.4 @ 72° room temp, but when I vape the coil, the resistance also rises (I know SS 316L does this), but it will raise or lower from 0.39-0.45 and my mod can't seem to account for this variation correctly. Vapor production quickly declines and flavor mutes. I've tried countless different .csv's but none of them seem to fix the issue. In my most recent build, I will attempt to fire 0.4ohms at 40watts 475° but my mod will usually ask me if I connected a new atomizer at 0.43ohms. If I choose 'no, use old settings' then my vapor is basically non-existant. If I change the resistance to 0.43 then the temp control is all over the place and I will get dry hits. Any advice? Are my builds just crappy/inconsistent? Should I try a material that isn't SS 316L? I've tried spaced coils and they seem to work a bit better, but not by much. Do I need a different .csv? My atomizers are Gas Mods GR1 and B2K. Tha. nks! Edit: I've made sure that my lead connections are extra secure, that's not the problem.
  2. Vapingwithcnote

    Lost vape therion thermal settings

    Does anyone have the therion 75 non color thermal settings that they could share with me?